Hochschulschrift - Diplom (3)
661.
Hochschulschrift - Diplom
Gelbildung von Hydrokolloidmischungen und deren Wechselwirkung mit niedermolekularen Co-Soluten. Diplom, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2013)
Hochschulschrift - Master (6)
662.
Hochschulschrift - Master
Statistical mechanics of mixtures of many components. Master, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2023)
663.
Hochschulschrift - Master
Der Einfluss von Enzymen auf die physikalischen und sensorischen Eigenschaften bei Herstellung einer Hafermilch. Master, Justus-Liebig-Universität, Gießen (2022)
664.
Hochschulschrift - Master
Molecular interactions between xanthan gum, psyllium, milk proteins and starches, and their implications on gluten-free bakery products. Master, Lund University, Lund, Sweden (2021)
665.
Hochschulschrift - Master
Interactions and phase behaviour of Ubiquilin-2. Master, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2021)
666.
Hochschulschrift - Master
Thermische Eigenschaften von Milchemulsionen. Master, Hochschule Fulda, Fulda (2019)
667.
Hochschulschrift - Master
Rheology and thermodynamics of fat/oil blends. Master, University of Applied Sciences, Offenburg (2017)
Hochschulschrift - Bachelor (4)
668.
Hochschulschrift - Bachelor
Stability of protein stabilized cocoa butter emulsions under crystallization. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2020)
669.
Hochschulschrift - Bachelor
Long range interactions in kinetic Monte-Carlo simulations. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2018)
670.
Hochschulschrift - Bachelor
Reweighting dynamics out of equilibrium for steady state systems. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2018)
671.
Hochschulschrift - Bachelor
Betrachtung der rheologischen Eigenschaften von Eigelblösung unter Einfluss zunehmender Temperatur. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2014)
Editorial (2)
672.
Editorial
11, 1200409 (2023)
Editorial: Recent advances in computational modelling of biomolecular complexes. Frontiers in Chemistry 673.
Editorial
34 (16), 160401 (2022)
Editorial: Multiscale simulation methods for soft matter systems. Journal of Physics: Condensed Matter Review Article (8)
674.
Review Article
Food oral processing as a multiscale soft matter physics problem. (2024)
675.
Review Article
Smart Polymers for Soft Materials: From Solution Processing to Organic Solids. (2023)
676.
Review Article
Virtual Screening for Organic Solar Cells and Light Emitting Diodes. (2022)
677.
Review Article
Thermoresponsive Ionic Liquid/Water Mixtures: From Nanostructuring to Phase Separation. (2022)
678.
Review Article
Engineering Surface Amphiphilicity of Polymer Nanostructures. (2022)
679.
Review Article
From adaptive resolution to molecular dynamics of open systems. (2021)
680.
Review Article
The application of numerical topological invariants in simulations of knotted rings: A comprehensive Monte Carlo approach. (2021)