Hochschulschrift - Doktorarbeit (27)

681.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Gemünden, P.: Top-down modeling of hierachically structured soft matter: liquid crystalline mesophases of polymeric semiconductors. Dissertation, Ruperto-Carola University of Heidelberg, Heidelberg (2015)
682.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Poelking, C.: The (non-)local density of states of electronic excitations in organic semiconductors. Dissertation, Ruperto Carola Universität, Heidelberg (2015)
683.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Maurer, S.: Spray drying of soybean oleosomes. Dissertation, Technische Universität, Berlin (2014)
684.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Fritsch, S.: Scale bridging concepts in molecular simulation: coarse-graining and thermodynamic coupling. Dissertation, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2013)
685.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Schrader, M.: Charge transport in organic photovoltaic cells. Dissertation, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2013)
686.
Hochschulschrift - Doktorarbeit
Waschatko, G.: Oleosome: natürliche Emulgatoren und deren Verhalten an lebensmittelrelevanten Grenzflächen. Dissertation, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2013)

Hochschulschrift - Diplom (3)

687.
Hochschulschrift - Diplom
Mohr, B.: Multiscale simulations of cardiolipin-binding small molecules. Diplom, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2018)
688.
Hochschulschrift - Diplom
Müller, F.: Computer simulations of macromolecular systems with external constraints. Diplom, Johannes Gutenberg-Univeristät, Mainz (2014)
689.
Hochschulschrift - Diplom
Russ, N.: Gelbildung von Hydrokolloidmischungen und deren Wechselwirkung mit niedermolekularen Co-Soluten. Diplom, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2013)

Hochschulschrift - Master (6)

690.
Hochschulschrift - Master
Herrmann, F.: Statistical mechanics of mixtures of many components. Master, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2023)
691.
Hochschulschrift - Master
Reeh, J.: Der Einfluss von Enzymen auf die physikalischen und sensorischen Eigenschaften bei Herstellung einer Hafermilch. Master, Justus-Liebig-Universität, Gießen (2022)
692.
Hochschulschrift - Master
Bischoff, C.: Molecular interactions between xanthan gum, psyllium, milk proteins and starches, and their implications on gluten-free bakery products. Master, Lund University, Lund, Sweden (2021)
693.
Hochschulschrift - Master
Zillmer, H.: Interactions and phase behaviour of Ubiquilin-2. Master, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2021)
694.
Hochschulschrift - Master
Braun, K.: Thermische Eigenschaften von Milchemulsionen. Master, Hochschule Fulda, Fulda (2019)
695.
Hochschulschrift - Master
Joshi, B. L.: Rheology and thermodynamics of fat/oil blends. Master, University of Applied Sciences, Offenburg (2017)

Hochschulschrift - Bachelor (4)

696.
Hochschulschrift - Bachelor
Jüngling, I. S.: Stability of protein stabilized cocoa butter emulsions under crystallization. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2020)
697.
Hochschulschrift - Bachelor
Pulch, T.: Long range interactions in kinetic Monte-Carlo simulations. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2018)
698.
Hochschulschrift - Bachelor
Wittenstein, T.: Reweighting dynamics out of equilibrium for steady state systems. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2018)
699.
Hochschulschrift - Bachelor
Enzmann, H.: Betrachtung der rheologischen Eigenschaften von Eigelblösung unter Einfluss zunehmender Temperatur. Bachelor, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz (2014)

Editorial (2)

700.
Editorial
Poblete, S.; Pantano, S.; Okazaki, K.-i.; Liang, Z.; Kremer, K.; Poma, A. B.: Editorial: Recent advances in computational modelling of biomolecular complexes. Frontiers in Chemistry 11, 1200409 (2023)
Zur Redakteursansicht